2008-12-10

Någon som är sugen på NHL-spel?

Nattens NHL ser minst sagt intressant ut, svårspelat men mycket intressant. Jag kommer testa ett "chansspel" en "trolig" och en "säker" match. Här kommer mina förslag för natten:

****

"Chansspel"


Washington - Boston. 2 a
Odds: 2,45 (expekt) Insats: 40 kronor

Washington har den längsta skadelistan i hela NHL då hela 11 spelare är indisponibla. Semin, Fleischmann, Fedorov, Schultz, Poti, Pothier, Sloan och Erskine för att nämna några. Ni som känner till spelarna vet att detta är riktigt tunga namn. Men jag vill dock varna er från att satsa alldeles för mycket på en rak tvåa, eftersom Washington är ett hemmastarkt lag som gott och väl kan spräcka Bostons svir på fem raka segrar.

Boston är ett av NHL´s formstarkaste lag och man fullkomligen lyser av självförtroende. Hela laget producerar med både armar och ben, offensivt som defensivt. Sen har man Tim Thomas, NHL´s för tillfället bästa målvakt som sista utpost. Man har Kessel som tycks göra mål på varenda möjlighet som han ges.

Washington har ett bra hemmafacit och kan ställa till det för Bruins, men jag anser att truppen blir för tunn med de avbräck som laget har och att oddset på Boston är ett litet fynd. Tvåan testas!


****

"Trolig"


Buffalo - Tampa Bay. 1 a
Odds: 1,85 (expekt) Insats: 60 kronor

Tampa Bay tycks inte tro på sig själva för tillfället. Nu har laget radat upp åtta raka förluster och spelet ser inte speciellt lovande ut. Man hamnade snabbt i ett 3-0 underläge borta mot Boston sist, och det är något som man måste undvika om man inte vill förlora här i natt.

Buffalo är bra, riktigt bra rättare sagt. Man gjorde en riktigt bra match borta mot Pittsburgh sist där framförallt box play funkade utmärkt. I slutskedet av matchen så lyckades man att klara av två 5 mot 3 spel mot ett vasst power play lag som Pittsburgh. Sabres är bra hemma och kommer att gå för en tidig ledning, full fart från start alltså.

Tampa måste se upp med Vanek i Sabres. Ger man honom fria tyglar så är man chansslösa i natt. Ettan känns minst sagt befogad.


****

"Säker"

Detroit - Calgary. 1 a
Odds: 1,75 (expekt) Insats: 80 kronor

Detroit har börjat rada upp segrar på hemma is och man har fyra segrar på sina fem senaste matcher. Skadeläget ser ljust ut då bara Maltby och McCarty saknas. Calgary har tyngre skador då Vandermeer, Primeau, Warrener och Prust saknas.

Calgary förlorade sist när man föll med klara 4-1 borta mot Montreal. Man har en rad på 7-0-7 i borta is med 32-43 i målskillnad. Idag tror jag dock att man faller och utökar förlustkolumnen i statistiklistorna.

Detroit blir för starka på hemma is och vinner detta! Etta


****

Dessa matcher känns riktigt bra! Men som jag sagt förut när det handlar om NHL, håll i sedlarna!!

Lycka till den som ryggar!
Mvh ErikBraaten

3 kommentarer:

Unknown sa...

Tack för tipsen. Provar dom och hoppas att det blir en liten slant.

ErikBraaten sa...

Det hoppas jag också Andreas! :)

Anonym sa...

Tack för dom pengarna, drog in Buffalo och Detroit, följer Boston så jag trodde att det kunde bli en tuff match för dom så jag avstod den.

Dock blev det ju lite nervöst i slutet av Detroit matchen :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons