2008-12-16

Nattens NHL!

****

Ottawa - Atlanta. 1 a
Odds: 1,93 (Betfair) Insats: 63 kronor (6 units)

Ottawa har slarvat bort en del poäng under säsongen och man har inte alls levt upp till sina förväntningar. Nu har man dock börjat leverera viktiga poäng på hemma is och när Trashers i natt kommer spela med Pavalcek i kassen så ökar chanserna markant. En yngling som knappast kan stå emot Sens tryck mot kassen, något som Sens äntligen börjat trappa upp i sin spelidé.

Sens har tre raka segrar på hemma is och man kämpar för poängen igen. Gerber väntas på stå i kassen och han presterar bäst när han spelar utan press, som i natt. Volchenkov är borta för Ottawa vilket är ett klart avdrag för klubben. Trashers saknar viktige PP-spelaren Christensen, en spelform som Atlanta lägger tyngd på. Ettan får det bli då Ottawa kämpar ordentligt för poängen för tillfället.


****

Edmonton - Chicago. 1 a
Odds: 2,66 (Betfair) Insats: 49 kronor (5 units)

Edmonton har äntligen börjat visa lite driv i skridkoåkningen och man har äntligen börjat leverera som man borde. Innan säsongen så var man topptippade, något som man inte lyckats leva upp till. Chicago kommer att satsa på Khabibulin i kassen, något som gynnar Oilers. Det är bara den andra matchen efter skadeuppehållet han haft. Och en målvakt som saknar rytm i spelet är ofta ett varningstecken.

Pisani och McIntyre saknas i Oilers. Burish och Johnson i Hawks. Chicago lever mycket på sitt spel på hemma is och laget har inte lyckats lika bra när man är på resande fot. Därför lockar oddset på Oilers. Jag testar ettan för hemmasegern.


****
Det blir nattens efterlängtade NHL!

Lycka till den som ryggar!
Mvh ErikBraaten

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons