2008-12-11

LHC bör vinna!

****

Linköping - Södertälje. 1 a
Odds 1,60 (ladbrokers) Insats: 110 kronor

Många snackar om motivationsproblem hos LHC. Det vägrar jag tro efter den mycket fina insats som laget stod för mot HV71 sist. Hela laget finns tillgängligt för spel och hemma i Cloetta spelar man alltid för seger.

SSK har en ny tränarduo. Det är duktige Brithén och Sjögren. Det återstår att se om deras hockeyfilosofi kan vända på SSK´s ineffektivitet som har varit deras akilleshäl och resulterat i många poängtapp.

LHC har raden 7-2-5 med 42-37 i målskillnad i Cloetta Centret. Inte imponerande siffror, men med tanke på hur jämn årets serie är så räcker det till serieledningen. Södertälje är dåliga borta med raden 2-3-10 med 29-47 i målskillnad. Man saknar dessutom Josefsson, Bemström och Stefan Pettersson som är indisponibla på grund av skador.

Hlavac och Hlinka är varit i form på senare tid. Det två är mycket giftiga i offensiv zon och man mycket väl spela hem tre poäng på egen hand. Jag tror inte på några motivationsproblem för guldkandidaten LHC idag, utan man vinner denna matchen relativt komfortabelt
.

****

Planerar fler spel. Återkommer om ett tag!

Mvh ErikBraaten

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons