2008-12-19

Elitserien i bandy!

****

Vänersborg - Hammarby. 2 a. Hcp-spel -1,5 Mål
Odds: 2,10 (Unibet) Insats: 29 kronor (3 units)

Hammarbys trupp ser för närvarande riktigt vass ut, den ser faktiskt ut som en het guldkandidat. Ytterligare två hemvändare är klara för kvällens match. Det är Olov Englund och Stefan "X:et" Erixon. Det ger Bajens trupp ytterligare kvalitéer. 3-3 borta mot Vetlanda sist, en match där Hammarby spelade mycket bättre än motståndarna men lyckades alltså bara få med sig en poäng.

I afton står Vänersborg för dörren. Ett lag som inte har imponerat inledningsvis. Senast vann man dock med hela 8-2 borta mot Sandviken och matchen innan det förlorade man med uddamålet mot Västerås med 5-4. Mattias Lundqvis och Teijo Laitinen saknas i laget i kväll.

Matchen känns öppen men HcP-spelet lockar. Hemvändarna kan gott och väl göra underverk.


****

Örebro - Bollnäs. 2 a
Odds: 2,14 (Betfair) Insats: 47 kronor (5 units)

Bollnäs visade upp ett mycket stabilt försvarsspel senast i 3-0-segern mot Kungälv. Man har ett starkt lag i grunden och man har fortfarande en del att bevisa. I kväll resar man till Behrn Arena för att försöka knycka poäng av Örebro.

Örebro har sex raka förluster, stora förluster, och man är inte tillräckligt bra för Elitserien. Jag tror att man återigen förlorar mot ett Bollnäs som är på gång. Tvåa


****

New Jersey - Ottawa. 1 a
Odds: 2,02 (Betfair) Insats: 53 kronor (6 units)

New Jersey spelar bra hockey på hemma is där man har fem segrar på de sex senaste matcherna. Man saknar Salvador och den oerhört duktige Martin Brodeur. Självklart försämringar men inga större problem har man med de skadorna.

Ottawa är fortfarande utan den duktige backen Volchenkov, man saknar även vänsterforwarden Dean McAmmond. I sin senaste match så åkte man på stryk hemma mot Atlanta med 4-1. Enligt rapporter så ska matchen varit en av de sämre under säsongen. Sens går på knäna just nu och jag kan inte tro att dem skall vinna i natt. Etta


****

I helgen tar jag spelledigt då jag inte kommer att ha tillgång till min käre dator. På söndag kan det eventuellt dyka upp några spel. Den som lever får se.

Lycka till den som ryggar!
Mvh ErikBraaten

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons