2008-12-20

Detroit - nattens absoluta guldkorn!

****

Detroit - Los Angeles. 1 a
Odds: 1,62 (Expekt) Insats: 104 kronor (10 units)

Detroit kommer från en mycket imponerande 6-0 seger mot självaste San José senast. LA kommer från än nästan lika imponerande förlust då man förlorade senast mot Buffalo med hela 5-0. Red Wings har vunnit 17 av de 19 senaste matcherna lagen emellan.

Conklin kommer att stå i kassen för Detroit och det lär vara ett plus då han för tillfället är bättre än den småskadade Osgood. Osgood har inte heller varit speciellt bra under säsongen. Detroit är vassa i PP och jag tror de kämpar ner ett LA i gungning. Kort men mycket effektiv analys!


****

Penguins - Maple Leafs. 1 a
Odds: 1,80 (Expekt) Insats: 56 kronor (6 units)

Marc Andre Fleury imponerade direkt i Pens kasse efter skadeuppehållet i matchen mot Trashers senast. Han står i natt igen och det får ses som ett stort plus för Pens.

Leafs har imponerat defensivt på slutet. Senast tappade man dock massvis av den defensiva delen i 8-5 förlusten borta mot Boston senast. Idag hoppas man på att Van Ryn är tillbaka då hans frånvaro ställde till det rejält i den matchen. Jag vet tyvärr inte om han kommer att spela.

Penguins är ett hyfsat hemmalag och har mycket goda kunskaper ute på isen. Fleury, Malkin och Crosby blir alla tre matchvinnare i natt. Etta
Trashers senast. Han står i natt igen och det måste ses som ett stort plus. Malkin och Crosby är två spelare som alltid levererar och ligger i topp i den totala poängligan i NHL.

****
Tack för idag!


Mch ErikBraaten

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons