2008-11-01

Spel tidigare än väntat!

Lördag, lördag och åter lördag. Det ser intressant ut, men svårt. Är på humör idag och vill väldigt gärna komma med udda spel. Många av mina kollegor tänker i samma banor, något som jag vill undvika idag. Hoppas att jag lyckas med spelen! Här kommer de:

MoDo-Rögle. 1,a
Odds: 1,65 (hos flera spelbolag)
Insats: 300 kronor
Spelstopp: 15:00
Resultat:
2-3

*Motivering

Modo har verkligen fått fart under skridskorna. Krizan och Zajkowski i målet stänger igen. Sundström, Skröder och Zuccarello Aasen producerar massvis med poäng. Swedbank Arena kommer att glöda av stämmningen som hemmalaget spelar till idag. Man är Elitseriens hetaste lag just för tillfället. Laget har inte släppt in mål på 120 minuter, det vill säga på två matcher, och detta med två olika målvakter. Box play är inget laget oroar sig för. I den senaste matchen borta mot Timrå, hade man 18 minuter i syndabåset. Man avvärjde poerplay efter powerplay mot ett av Elitseriens bästa lag i den spelformen. Defensiven funkar utmärkt för tillfället. Harri Rindell har sagt att det är viktigt för laget att fokusera på riktigt saker och visa ödmjukhet, något som laget kommer att göra mot "nykomlingarna" Rögle. Rögle har imponerat stort. 4-0-4 är raden på bortaplan, vilket inte är fy skam. Men någon gång så spricker det för Rögle. Matchen borta mot MoDo blir alldeles för svår. Etta!

------------------------------

Manchester United (0) - Hull (2)
Utgång: Etta
Odds: 2,25 (betsafe)
Insats: 200 kronor
Spelstopp: 16:00
Resultat:
4-3

*Motivering

United är inne i en hysterisk målform, då man har 15-1 i målskillnad på de sex senaste matcherna. Senast besegrade man West Ham i en match där siffrorna kunde vara mycket större. Sir Alex har sagt att laget inte har råd att slappna av i matchen mot överraskningsgänget Hull, utan man kommer att gå framåt. Ronaldo börjar hitta fjolårets form, två mål senast av portugisen. Rooney och Berbatov kan göra mål när som helst. Uniteds offensiv hemma på Drömmarnas Teater kan väl inte sluta med något annat än målfest? Jag tror på en 3-målsseger för hemmalaget till ett fint odds! Spela ;)

Det får bli dagens spel...

Det kan dyka upp fler om vi har tur, just nu måste jag kila.
Lycka till den som ryggar!

Mvh ErikBraaten

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons