2008-11-25

Massivt utbud...

Igår fick man till slut glädja sig åt att något resultat gick ens väg. Det var riktigt skönt och jag känner att min spelglädje hittats igen. Ikväll är det Champions League, men även annat gott. Detta är vad jag valt att spela:

****

Leicester - Crewe. 1 a
Milton Keynes Dons - Hereford. 1 a
Dubbelodds: 1,96 (expekt) Insats: 80 kronor
Spelstopp: 20:45
Resultat: 2-1 och 3-0

Botten mot toppen. Två hemmastarka topplag mot två bortasvaga bottenlag.

Hereford har raden 0-1-7 med 2-17 på bortaplan. Crewe vill inte vara sämre med raden 0-1-7 med 8-22 i målskillnad. Crewe står dessutom utan tränare för tillfället.

Leicester och Milton Keynes ligger på första respektive andra plats i League One. Man är hemmastarka och man släpper inte in speciellt mycket mål. Detta är en favoritdubbel som ger ganska bra betalt. Bör testas!


****

Fiorentina - Lyon. 1 a
Odds: 2,25 (betsafe) Insats: 30 kronor
Spelstopp: 20:45
Resultat: 1-2

"La Viola" kommer från en mycket stark seger mot Udinese under helgen och har säkert ett starkt självförtroende inför matchen mot franska mästarna Lyon. Fiorentina måste vinna ikväll hemma på Artemio Franchi för att ha någon som helst möjlighet att nå avancemanget som innebär slutspel.

På skadelistan finner man endast Donadel som skadade sig mot Udinese, och blir borta i 10 dagar. Hos fransmännen är skadeläget klart sämre då man har en del kännbara avbräck, framförallt i backlinjen. Clerc, Bodmer, Réviellére, Pjanic, Fabio Santos och Delgado är defenitivt borta. Man har även frågetecken för Toulalan och Fabio Grosso.

Ett poäng räcker för Lyon för att nå avancemang. I och med att man spelar sämre när man är på resande fot, och att man förlorade i helgen på PSG, så tror jag att la Viola lyckas vinna här i kväll. Det är sista chansen för Prandellis unga och lovande trupp, att bevisa för fotbollsvärlden att man blir att räkna med i framtiden. I kväll tar man ett steg närmre avancemanget hemma på Artemio Franchi, där hemmapubliken blir som en tolfte spelare. Ettan testas


****

Bayern München - Steaua Bukarest. 1 a. HcP-spel -1 mål
Odds: 1,92 (unibet) Insats: 50 kronor
Spelstopp: 20:45
Resultat: 3-0

Bukarest har en riktigt usel form för tillfället, faktum är att laget inte har vunnit en enda match på de tolv senast spelade matcherna. Mot ett formstarkt Bayern München på bortaplan, är det ens värt för Steaua Bukarest att resa till Tyskland?

Bayern är starka hemma på Allianz-Arena och har gjort minst tre mål i de fem senaste hemmamatcherna. Ribéry har gjort en efterlängtad comeback och fransmannen är i storslag för tillfället. Laget vet om de tuffa förutsättningarna i gruppen och kan säkra avancemanget ikväll. Gör man inte det så får man räkna med en extremt tuff match mot Lyon i sista omgången av gruppspelet.

Bayern kör över Steaua Bukarest. En klar seger och ett sunt spel!


****

Kanske kommer till att välja några spel till, vi får se!
Välkommna in senare!

Ni kan diskutera mina spel med mig på Msn: erikbraatens.speltips@hotmail.com


Mvh ErikBraaten

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons