2008-11-26

"LillLördag"

Champions League, Hockeyallsvenskan och bandy är vad som bjuds på spelmarknaden ikväll. Jag känner mig verkligen på humör efter gårdagen som genererade i ett skönt plus, andra dagen i följd till och med. Vi hoppas på en god fortsättning. Dessa spel har jag valt idag:

****

Atlético Madrid - PSV. ht/ft 1/1
Odds: 2,15 (betsafe) Insats: 30 kronor
Spelstopp: 20:45
Resultat: 1/1

Atlético Madrid spelade som bekant oavgjort i ligan senast borta mot Numancia. Man förlorade därmed viktiga poäng i toppstriden av La Liga. I kväll tar man emot holländska PSV inför tomma läktare på Vicente Calderón.

Spanjorerna har i gruppspelet en rad som ser ut på detta sätt, 2-2 med 7-3 i målskillnad. Man leder gruppen på åtta poäng och kan säkra avancemanget genom en vinst ikväll. PSV släpper in flest mål och gör minst. Dessutom så har man haft en del interna problem på senare tid. Holländarna väger lite för lätt i denna grupp och får försöka sikta in sig på nästa års upplaga av CL.

Jag tror att Atlético Madrid sätter upp största möjliga fart från start och att man lyckas göra ett relativt tidigt mål. Sen så håller man undan och vinner!


****

Villa-Lidköping - Västerås. 2 a Hcp -1,5 Mål
Odds: 2,10 (betsafe) Insats: 60 kronor
Spelstopp: 19:00
Resultat: 4-6

Här har spelbolagen gjort ett misstag, tycker jag. Villa-Lidköping har inte alls imponerat inledningsvis. Man har spelat uselt rent ut sagt. Man vann dock senast mot Örebro, men då ska man veta att klasskillnaden är stor mot det motstånd Villa möter idag, Västerås SK.

Västerås SK har sex raka segrar av sex möjliga. Man vann senast hemma mot svenska mästarna Edsbyn och man kommer säkerligen trumma på för en sjunde raka seger i afton. Man spelade otroligt bra mot Edsbyn senast, där båda lagen bjöd på högoaktig bandyunderhållning.

Villa-Lidköping kommer att hamna i trubbel i afton. Hcp-spelet är ett måste att spela!


****

Shakhtar Donetsk - Basel. 1 a 1,55
Inter - Panathiniakos. 1 a 1,35
Dubbelodds: 2,09 (expekt) Insats: 50 kronor
Spelstopp: 20:45
Resultat: 5-0 och 0-1

Varken Shakhtar Donetsk eller Basel kan nå avancemanget i Champions League. Detta blir en match om tredjeplatsen som ger en plats i UEFA-cupen och därmed många fina miljoner i klubbkassan. Shaktar är starka hemma och bör besegra Basel relativt enkelt i afton.

José Mourinho, känner vi igen. Portugisen vill vinna alla matcher. I kväll lär knappast vara något undantag då det gäller att säkra en plats till nästa omgång, i slutspelet. På pappret skilljer det sig enormt mellan dessa lag. Panathiniakos väger alldeles för lätt för dessa sammanhang och får åka hem med hängande huvuden i kväll. En stark dubbel!


****

Det är många kluriga matcher idag, så pass upp!

Du kan kontakta mig via Msn: erikbraatens.speltips@hotmail.com

Mvh ErikBraaten


4 kommentarer:

Anonym sa...

Både Atletico och VSK känns som två bra spel. Tror faktiskt att både slår in.

Funderar själv på Barcelona. Inväntar en startelva.

Anonym sa...

Atlético känns som ett bra spel, men PSV kan överraska. Liverpool känns som en spik och Roma kommer nog kriga sig till en vinst.

metrobloggen.se/fotbollschecken

Anonym sa...

Ja, det gick ju vägen. Roma, Liverpool och Atlético gjorde sina jobb. Helt sannslöst däremot att Inter åkte på det på hemmaplan, och att Chelsea inte kunde hålla sin ledning.

metrobloggen.se/fotbollschecken

ErikBraaten sa...

Känns som att formen äntligen kan vara på väg tillbaka, synd som tusan med Inter igår :(

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons