2008-11-11

Då börjar vi om från början!

Nu ser jag fram emot en nystart. En paus känns meningslös då jag verkligen vill göra det jag tycker om. 1000-Lappen ska bli intressant att följa. Att se hur utvecklingen utformar sig. Jag hoppas på lång sikt att den ska öka på plussidan. Men nu till dagens spel:

Djurgården-MoDo. 2,a
Odds: 2,55 (3Bwin) Här hittar du otroligt fina odds på hockey!
Insats: 30 kronor
Spelstopp: 19:00
Resultat:
7-0

Det tredje mötet mellan dessa två lag. Modo har gått segrande ur de två första mötena. I Djurgården saknas Ragnarsson och Anger ikväll. Ragnarsson som är den spelaren som kanske betyder mest för sitt lag, i Elitserien. Det är han som spelar mest av alla spelare, i hela ligan. Han får ett enormt förtroende av Micke Johansson, Djurgårdscoachen. Ikväll är han skadad och det får anses som ett stort avbräck för stockholmarna. Modo saknar endast Marco Toukko ikväll. Patrick Yetman är tillbaka och kommer göra comeback i afton. Även Per Hållberg som var borta senast, innan uppehållet. Modos förstakedja vet vi som bekant, att är giftig. Får inte Djurgården stopp på den kedjan så blir det inga jubel på Hovet i kväll. Modo vinner! Tvåa

------------------------------

San José Sharks - Nashville Predators. 1,a
Odds: 1,75 (betsafe)
Insats: 50 kronor
Spelstopp: 04:30
Resultat:
3-4 e fl

San José jagar sin tionde raka hemmaseger för säsongen. Än så länge så är laget obesegrat i spelet på hemmaplan, och man vill självklart fortsätta med det mönstret. I natt möter man Nashville, ett lag som inte lyckats speciellt bra i spelet på bortaplan. Predators har raden 1-1-6 på bortaplan med 21-34 i målskillnad. Det är givetvis inte alls bra. Sharks däremot har raden 9-0-0 med 33-17 i målskillnad hemma. Det imponerar. Ska man kolla statistiken lagen emellan så talar även den för seger för Sharks. De senaste 20 matcherna så har San José förkrossande 15 segrar mot Nasvilles fem segrar. Jag tror att ett hemmastarkt San José Sharks besegrar ett bortasvagt Nasville i natt. Etta!

------------------------------

Detta blir 1000-Lappens två första spel!
Lycka till den som ryggar!

Mvh ErikBraaten

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons