2008-10-28

En fransk tisdag!

Bordeaux- Le Havre. 1,a
Odds: 1,40 (expekt)
Insats: 200 kronor
Spelstopp: 21:00
Resultat:
4-0

Motivering

Bordeaux kan vid vinst gå upp i serieledning. Senaste matchen laget spelade borta mot Nice var en av säsongens bättre matcher, och då spelade man utan Gourcuff och Diarra, två spelare som är viktiga för laget. Matchen slutade 2-2. I kväll gästar bottenlaget Le Havre. Le Havre har raden 0-2-3 med 9-2 i målskillnad på bortaplan.. Man har en tunnare trupp än vad Bordeaux har, något som kommer märkas i det tuffa matchandet för tillfället. Detta blir den tredje matchen på en vecka för lagen. Jag har svårt att se hur ett bortasvagt Le Havre ska kunna hota Bordeaux. Etta

------------------------------

Skellefteå-Timrå. 1,a
Odds: 2,10 (betsson)
Insats: 100 kronor
Spelstopp: 19:00
Resultat: 3-4 e fl
Motivering

Skellefteå är Elitseriens hetaste lag för tillfället. Man kommer från två raka bortasegrar mot uppstickaren Rögle och förlorarna Södertälje. Man har imponerat defensivt och har seriens bästa box play. Försvaret är riktigt starkt för tillfället. Hemma har man raden 6-0-1 med 28-15 i målskillnad. Dagens bortalag Timrå har raden 1-0-6 med 15-25 i målskillnad, vilket inte är imponerande siffror. Jonathan Hedström, Pär Styf och Timo Pärssinen saknas fortfarande, detta är tunga avbräck. Elitseriens bästa hemmalag mot seriens sämsta bortalag, inte bryts väl den trenden idag? Jag tror inte det. Etta!


Lycka till den som ryggar!

Mvh ErikBraaten

1 kommentarer:

Anonym sa...

Jag brukar ju gilla att tippa emot dig, hehe... Men idag tänker jag faktiskt rygga, din motivering på Norrlandsderbyt övertygade! Nu krossar vi spelbolagen!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons