2009-11-12

NHL Night med Braaten

Spelvärd

Philadelphia Flyers - Ottawa Senators 2,00 4,10 3,10 Expekt
Såhär ligger det till... Ottawa Senators har varit fruktansvärt svaga defensivt hela säsongen och man har inte imponerat på målvaktsposten. Laget ligger på en 19:de plats för insläppta mål per match. Framåt ligger man på en elfteplats för gjorda mål per match. Offensivt har man alltså spelare som underpresterar och defensivt är man helt enkelt inte tillräckligt bra.
Ottawas general manager, Bryan Murray, har tidigare under veckan sagt att han saknar minst en "bra" spelare i truppen, och att han kommer att göra en eller flera trades framöver för att förstärka laget. Spelare som Cheechoo och Alexei Kovalev ligger farligt nära att åka med i en trade då dessa två har underpresterat något så otroligt.
Philly då...jo, laget har en en rejäl formtopp och laget jagar sin femte raka seger i natt. Trots en del skador på offensiva skador så gör man det otroligt bra. Faktum är att man har 19-6 i målskillnad på de fyra senaste matcherna.
Jag håller Philadelphia högt denna säsongen och om man får behålla alla spelare friska, så är man en outsider till Stanley Cup-titeln, enligt mig. Idag kan dessutom Briere vara tillbaka i spel. Stort plus i sådana fall!

Skador:
Ottawa: Volchenkov
Philadelphia: Gagne, Van Riemsdyk (kan vara tillbaka), Tollefsen (kan vara tillbaka) och Parant (kan vara tillbaka)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons