2009-11-10

Förbannade landslagsuppehåll!
Ja, jag gillar verkligen inte dessa landslagsuppehåll. Det känns som dem dyker upp varannan vecka nu för tiden. Idag haltar utbudslistan igen och det är inte mycket som lockar. Returmötena i Copa Del Rey lockar inte heller speciellt. Därför kör vi istället ett spel från Elitserien i hockey.


Spelvärd

Södertälje - Färjestad 2,65 4,35 2,15 Expekt
Här tycker jag mig ha hittat ett spel där flera faktorer talar för min tro om en bortaseger. Färjestad är en aning hämmade med sjukdomar i laget. Henrik Karlsson, Per Johnsson, Henrik Björklund, Marcus Johansson och Arto Laatikainen, saknas alla men det är ännu oklart om det är "svininfluensan" som har drabbat dem. Personligen så tror jag att "svininfluensan" är ett påhittat jävla jippo.
I alla fall...Färjestad är ett helt OK bortalag. Man har ett bra powerplay (20,97%) och ett bra boxplay (84,42%). Robin Rahm har visat varför han skall vara förstekeeper i Karlstad-laget, då han har en räddningsprocent på 93,09% vilket är bäst av alla målvakter. Detta har medfört att FBK har släppt in få mål denna säsongen, rättare sagt 39 stycken på 16 matcher.
Hemmalaget har även dem en del skador i truppen. Topi Jaakola, Jörgen Bemström, Fredrik Svensson och Julian Jakobsen saknas ikväll. Laget hade två förlustmatcher i följ innan landslagsuppehållet och är därför revanschsugna ikväll. SSK är ett bra hemmalag men har haft det otroligt svårt mot just Färjestad de senaste åren. Faktum är att Färjestad har vunnit 31(!) av de 34 senaste mötena lagen emellan. Tvåan känns som det bättre alternativet idag.

Gör din första insättning till expekt.com upp emot 1000 kronor och vi dubblar dina pengar direkt! Ett erbjudande du bara inte vill missa! Klicka här...


1 kommentarer:

Anonym sa...

ryggar dig idag braaten!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons