2009-04-07

Är ni med?

Färjestad - Hv71. 1 a
Odds: 1,80 (PartyBets) Insats: 108 kronor (5%)

Färjestads seger nere i Jönköping senast, väger mycket tungt inför fortsättningen i denna Final-serie. Hemma i Karlstad är "bollklubben" alltid svårslagna, och vann som bekant där i finalmatch nummer två, men komfortabla 4-1.

Johan Davidssons skada är något som kostar Hv71´s trupp mycket kraft och energi. Om han inte är hundra procent och "fit for fight", så är han mer eller mindre en belastning för klubben. Om jag ska trycka på ännu ett bekymmer i Hv så är det det faktum att man inte vinner några tekningar. Man får hela tiden starta med att jaga puck, och får därför svårt att driva upp ett eget spel. Borta mot FBK blir inte saken enklare.

Nej, detta vinner helt enkelt Färjestad. Vi kan även passa på att gratulera Sveriges bästa hockeylag till SM-guldet. Grattis!


Leyton Orient- Leeds. 2 a
Odds: 1,91 (Ladbrokes) Insats: 124 kronor (6%)

Leyton Orient är med i streckstriden (den nedre), och tampas för sin överlevnad i League One. Kvällens match är dock en drabbning där O´s kommer att stå på hälarna. Med mer eller mindre halva laget på skadelistan och dåliga ersättare, så är läget för O´s minst sagt kritiskt i kvällens match. Nu har man förvisso en ganska god form, men det hjälper inte stort mot ett pånyttfött Leeds.

Leeds har fem raka segrar och ligger just nu på en playoff-plats. Laget har dock underpresterat denna säsongen. och att inte laget tampas med Leicester i toppen av tabellen, är enligt många ett misslyckande. På slutet har man dock fått till det. Defensiven har har gått från botten av League One till Championship-klass. Målskyttet har fått sig en knuff i rätt riktning och klubben i sig, verkar må ganska bra för tillfället.

Här är det givetvis ingen snack om saken. Leeds vill lämna League One denna säsongen, men då måste man fortsätta rada upp segrar. Tvåa!


Inget CL? Nej, med närmre eftertanke så skippar jag den festen i afton!

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons