2009-02-18

När ska det lossna?

Sitter och hoppas på att det snart ska få lossna, att formen skall slita sig och kliva upp ur idet. Detta är vad jag satsar mina pengar på idag!:

****

Nybro - Malmö. 2 a 1,80
Mariestad - Västerås. 2 a 1,35
Dubbelodds: 2,43 (Betway) Insats: 6 Unit

Botten mot toppen i formtabellen. Malmö och Västerås går på som tåget medan Nybro och Mariestad fått grus i maskineriet. Motivation och klass borde fälla avgörandet i båda dessa matcherna. Malmö jagar upprättelse och har på ett mycket imponerande sätt lyckats ta sig upp på skridskorna igen. Vinner här igen!

Västerås jagar tredjeplatsen och kan ta sig dit vid vinst i kväll (om Almtuna tappar poäng mot Troja/Ljungby). Här skall laget bara vinna! 9-1 senast och uppvisningshockey hemma mot Sundsvall! Tvåa!


****

Manchester United - Fulham. (Båda lagen gör mål) Nej
Odds: 1,55 (Expekt) Insats: 6 Unit

United har chansen på fem titlar denna säsongen. Med Europast tätaste defensiv och ett av världens absolut bästa anfall, så är den bedriften inte helt omöjlig att genomföra. Rekordnollan Van der Saar kan i kväll bli den förste målvakten någonsin att hålla nollan under 14 matcher i rad, och holländaren har förmodligen siktat in sig på att slå världsrekordet som endast är 64 minuter bort.

Fulham är inget vidare bra bortalag och får det extremt tufft i afton. United bara vinner och fortsätter att täppa till bakåt!


****

Det blir mina spel för dagen!

Mvh ErikBraaten

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons