2009-02-05

Mer OS-kval!

****

Norge - Kazakstan. 1 a
Odds: 1,7 (Ladbrokes) Insats: 7 Unit

Norge har aldrig varit någon större nation inom hockey- kretsarna, nu har dock laget en mycket vass offensiv med många etablerade anfallare. Jag tänker först och främst på Skröder, Zuccarello Aasen, Hansen, Thoresen och Bastiansen. Detta är spelare som tämligen enkelt borde kunna sätta press på Kazakstans målvakt senare i kväll.

Kazakstan har fått hela åtta NEJ-tack från olika spelare från ryska KHL, och har därför fått en del problem inför detta OS-kval. Jag tror att Norge tar detta och lirar därför ettan till 1.70.


****

Malmö - Nybro. 2 a
Odds: 4,30 (Unibet) Insats: 2 Unit

Två raka segrar, sex poäng och kanske ny energi i Malmö Redhawks? Laget har gjort det bra med tanke på att man endast haft 13 spelare med i truppen. Man har haft lite flyt med matchprogrammet då man har mött mediokra motstånd i Sundsvall och Huddinge. Ikväll är det ännu ett mediokert motstånd, men med helt andra förutsättningar.

Jesper Daamgard, Nicklas Hardt och Hampus Gustafsson är på väg på landslagsuppdrag och missar matchen. 13 spelare minus tre är lika med 10. Vicktor Öhman missar även han matchen då han är axelskadad. Då återstår endast nio spelare av de 13 som varit med i de två senaste segermatcherna. En del juniorer att vänta, men dem har ju knappast gjort bort sig.

Jag tycker att tvåan är värt en slant då den inte är helt och hållet omöjlig! Tvåa. X2 går även bra att spela till ett godkänt odds.


****

Fler spel? kanske!

Mvh ErikBraaten

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kolla in min nya blogg... här kommer det dyka upp en del klok och intressant läsning om lite allt möjligt!

Anonym sa...

Tackar för Norge som jag ryggade, dessvärre hade Expekt bara 1.45 att ge men det är ju pengar det också.. :)

Kör hårt!

ErikBraaten sa...

Kul att hjälpa till emellanåt :) Grattis

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons